Veelgestelde vragen

Zoek je antwoord of benader onze klantenservice.

Algemeen

Begrippen

Gebruik

Abonnement

Bestellen

Kosten

Hoe werkt Greetinq?

Om Greetinq te gebruiken stel je eenmalig een doorschakeling in. Alle onbeantwoorde gesprekken worden dan doorgeschakeld naar de voicemailcentrales Greetinq.

Werkt Greetinq bij alle telefoons, abonnementen en operators?

Ja, met uitzondering van pre-paid telefoons. Alle mobiele telefoons (bijv. iPhone, Android, BlackBerry, Nokia, Eriksson, HTC, etc.), abonnementen, netwerken en operators (KPN, T-Mobile, Vodafone, Hi, Telfort, Ben, etc.) ondersteunen doorschakelingen. Je hoeft op je telefoontoestel dus niets te installeren of configureren.

Hoe veilig, vertrouwelijk en beveiligd is mijn data?

De datacentra van onze servers zijn biometrisch beveiligd en hebben 24x7 toezicht. Onze software en infrastructuur wordt regelmatig geupdate met de laatste beveiligings-updates. Ons netwerk is beschermd door een carrier-grade firewall waarmee we jouw data veilig houden. Lees meer.

Hoe kan ik de doorschakeling (de)activeren?

Als je een nieuwe SIM-kaart hebt, of als jouw operator je doorschakeling heeft opgeheven (dit kan voorkomen indien operators netwerkproblemen hebben), dan kun je deze opnieuw instellen, door het activatienummer te bellen. Deze vind je bij je Instellingen. Tijdelijk je doorschakeling deactiveren kan ook. Bel dan vanaf je mobiele toestel naar ##004#

Wat is een persoonlijke begroeting?

Een persoonlijke begroeting is een zelf-ingesproken begroeting die je koppelt aan één of meerdere telefoonnummers. De beller hoort dan in plaats van een standaard begroeting deze persoonlijke begroeting.

Wat is een standaard begroeting?

Een standaard begroeting is een zelf-ingesproken begroeting die alle bellers horen, waarvoor je geen persoonlijke begroeting hebt ingesteld. Je kunt voor verschillende landen (op basis van het landnummer) een standaard begroeting instellen. Duitse bellers (met een +49 nummer) horen dan je Duitse standaard begroeting.

Wat is voicemail naar e-mail?

Voicemail naar e-mail betekent dat elk voicemailbericht via e-mail naar je toegestuurd wordt. In de e-mail tref je een link naar het audiofragment dat je online kunt beluisteren, vanaf je PC of via je mobiele telefoon (als je mobiel Internet hebt).

Hoe kan ik mijn voicemailberichten beluisteren?

Zodra een beller je voicemail inspreekt, ontvang je via e-mail een notificatie dat je een nieuw voicemailbericht hebt. Het bericht kun je vervolgens op twee manieren beluisteren:

  1. Via internet: klik op de link in de e-mail.
  2. Via de telefoon: bel naar +31 1815.

Hoe kan ik een begroeting instellen?

Online kun je via Begroetingen een nieuwe begroeting toevoegen. Inspreken doe je zelf, via de microfoon van je PC of door te bellen naar 1815. Vervolgens koppel je de begroeting aan één of meerdere telefoonnummers, of landnummers.

Hoe kan ik mijn adresboek importeren?

Het is voor iedereen met een Greetinq abonnement mogelijk om zijn/haar contactpersonen te importeren. Als u in de klantomgeving inlogt vind u onder Importeren een bestand die u kunt vullen met uw contactpersonen. Dit bestand kunt u daarna uploaden, waarna uw contactpersonen in Greetinq zijn geimporteerd.

Waarom ontvang ik geen SMS-notificatie?

Alle notificaties ontvang je via e-mail. Daardoor kun je nieuwe berichten direct beluisteren vanuit je e-mail. Echter, als je jouw telefoon niet hebt ingesteld op automatische notificatie bij e-mailberichten, weet je niet direct of je een nieuw voicemailbericht hebt. Dat kun je als volgt oplossen:

  1. Via je mailinstellingen op je telefoon: Stel in dat jouw telefoon een melding geeft voor alle e-mailberichten van info@greetinq.com. Dit kan een melding op het scherm zijn, maar ook een geluid.
  2. Via een nieuw e-mailadres: Maak een nieuw e-mailadres aan (bijv. VoicemailVanJan@gmail.com) en laat je telefoon meldingen geven als je een nieuwe e-mail ontvangt via deze account. Om je e-mailadres voor notificaties te wijzigen ga je naar Instellingen.

Wordt mijn proefperiode stilzwijgend verlengd?/a>

Bij een Proef abonnement niet. Na 23 dagen ontvang je een herinnering om te betalen. Als je niet upgrade, stopt je abonnement automatisch. Indien je een Pro of Plus abonnement hebt, wordt deze automatisch per maand of jaar verlengd (afhankelijk van je gekozen betaaltermijn), totdat je het abonnement stopzet.

Hoe kan ik naar een ander abonnement overstappen?

Je kunt je abonnement upgraden en downgraden via Abonnement. Als je per maand betaalt, verandert je incassobedrag bij de eerst volgende incasso. Wanneer je per jaar betaalt en je stapt over van Plus naar Pro, dan verrekenen we jouw ongebruikte deel met de prijs van Plus.

Hoe kan ik Greetinq stopzetten en mijn oude voicemail inschakelen?

Stoppen met Greetinq kan op ieder moment. De automatische incasso wordt dan meteen beëindigd en je doorschakeling naar Greetinq opgeheven. Je oude voicemail is dan weer actief, zoals voorheen.

Hoe betaal ik voor Greetinq?

Bij Proef betaal je niet en vragen we ook niet om je betalingsgegevens. Na 30 dagen stopt je proefabonnement automatisch als je niet overstapt naar Pro of Plus. Voor die laatste twee betaal je maandelijks of jaarlijks via een automatische incasso.

Hoe kan ik korting krijgen?

Je kunt korting krijgen als je per jaar betaalt. Deze korting is zowel voor Plus als voor Pro ongeveer 15%. Hieronder zie je de precieze bedragen:

  • Plus: de korting is € 3,45 per jaar. Je betaalt dus € 19,95 i.p.v. € 23,40.
  • Pro: de korting is € 9,45 per jaar. Je betaalt dus € 49,95 i.p.v. € 59,40.
Bij het upgraden kun je aangeven dat je per jaar wilt betalen.

Wanneer krijg ik een factuur?

Zodra u een abonnement heeft afgesloten ontvangt u maandelijks een factuur. Deze factuur is via de online klantenomgeving in te zien.

Wanneer start de automatische incasso?

Het automatisch incasso gaat in op het moment dat u klant wordt bij Greetinq. U ontvangt maandelijks een factuur.

Wat is de prijs van een stemacteur en hoe bestel ik die?

Vanaf heden vragen wij u om zelf contact op te nemen met een stemacteur om een professionele begroeting te bestellen. U kunt de aangeschafte audio vervolgens via e-mail naar ons sturen, zodat wij deze koppelen aan uw standaardbegroeting. Voor bekende stemacteurs verwijzen wij u naar Dita Jansen en Ilari Hoevenaars. De kosten bedragen €75,- (max. 60 woorden).

Wat kost Greetinq?

De vaste maandelijkse kosten van een abonnement is afhankelijk van het type abonnement dat u heeft afgesloten. Op deze pagina vindt u een volledig overzicht van alle abonnementen.

Naast deze vaste maandelijkse kosten kan het zijn dat er extra verkeerskosten worden verrekend. Voor de basis functionaliteiten van Greetinq betaalt u niets extra (het beluisteren van uw voicemail-berichten via 1815, het inspreken van een nieuwe begroeting en het ontvangen van voicemails per e-mail). Als u gebruik maakt van de overige mogelijkheden van Greetinq (bijvoorbeeld Telefonisch Vergaderen, Dictafoon en Telefoongesprek opnemen) worden verkeerskosten per minuut in rekening gebracht. Een helder overzicht van deze verrekende kosten vindt u terug op uw factuur.

Wat kost bellen naar mijn voicemail om af te luisteren?

Je kunt bellen naar 1815 om je voicemail te beluisteren. Je operator rekent belminuten om dit nummer te kunnen bellen. Omdat dit een regionaal telefoonnummer is, gaat het om belminuten binnen de belbundel.

Waarom rekent een operator belminuten voor doorschakelen?

Een doorschakeling is een extra gesprek dat wordt opgezet tussen je mobiele telefoon en onze voicemailcentrale. Dat gebeurt als iemand jou belt en je beantwoordt de oproep niet. Voor dit extra gesprek brengen operators belminuten in rekening. Deze belminuten vallen binnen de belbundel (omdat het hier om regionale 015-nummers gaat) en je kunt ze grotendeels compenseren door het onbeperkt gratis afluisteren van voicemailberichten via e-mail.

Heb ik extra kosten als ik Greetinq in het buitenland gebruik?

Doorschakelen vanuit het buitenland is niet gratis. Je betaalt de kosten voor het ontvangen van het gesprek vanuit Nederland en ook voor het doorschakelen van het gesprek naar Nederland. Via Internet is afluisteren via e-mail wel gratis.