Over ons

Lees over de geschiedenis en het team

Greetinq BV

Greetinq BV is sinds 2007 ontwikkelaar en sinds 2009 aanbieder van haar gelijknamige innovatieve voicemaildienst. Het Greetinq team is een combinatie van ambitieuze starters en ervaren adviseurs, zo is o.a. Tobias Walraven (oprichter van SNT en Dutch Water Dreams) betrokken als commissaris en investeerder. Daarnaast onderhouden wij een warme band met de TU Delft, en profiteren wij van de kennis en expertise bij YES!Delft, Ernst & Young, Syntens en TNO.

In 2012 is Greetinq overgenomen door de MTTM Group. De MTTM Group is een sales en marketing georiënteerde organisatie en specialist op het gebied van servicenummers en (zakelijk)internet. In 2005 is de MTTM Group gestart met het aanbieden van Zakelijke Telefonie- en internetoplossingen. Met een enthousiasme groep accountmanagers biedt de MTTM Group totaaloplossingen aan voor zakelijke telefonie en internet.

Media en awards

Greetinq is regelmatig in de media verschenen en heeft de afgelopen jaren diverse prijzen gewonnen. Meer informatie op media en awards.

Media en awards

Greetinq is regelmatig in de media verschenen en heeft de afgelopen jaren diverse prijzen gewonnen. Meer informatie op media en awards.


Informatie

Kingsfordweg 111
1043 GP Amsterdam
Routebeschrijving

OPTA registratienummer: 941908
Kamer van Koophandel: 27308709

Partners van Greetinq.

vZine

Voicemail wordt met vZine een nieuw medium; met 1 muisklik wordt een bericht naar de voicemail-inbox van duizenden personen gestuurd. Dit is geschikt voor interne communicatie (persoonlijk bericht van Ad Scheepbouwer aan alle KPN medewerkers) maar ook voor externe communicatie zoals reclamecampagnes. Voor grote aantallen kan u de diensten van vZine en Greetinq in een pakket afnemen.

www.vzine.nl


TotalCircle

Innovatie in Bereikbaarheid is waar Total Circle zich op focust, en dit sluit natuurlijk nauw aan bij de visie van Greetinq. Naast de spraaktechnologie van TNO/Dutchear en de monitoring diensten van Quality Support, leveren zij ook de voicemaildiensten van Greetinq aan hun klanten.

www.totalcircle.nl