Voordelen

60% van alle zakelijk gesprekken eindigt in voicemail.
Wil je ook meer halen uit dit contactmoment?

Persoonlijke begroeting

Persoonlijke begroeting

Met persoonlijke begroetingen verras je vrienden, familie en zakelijke relaties en laat je zien dat je waarde hecht aan jullie relatie. Je zult merken dat de ander dit gebaar waardeert, omdat je de moeite hebt genomen een bijzondere begroeting in te stellen speciaal voor hem of haar. Bekijk de tour of beluister:


Landbegroeting

Landbegroeting

Wanneer je regelmatig gesprekken ontvangt uit het buitenland, kun je een standaard begroeting voor een land instellen, zoals Duitsland (+49). Hiermee wordt je voicemail niet alleen veel duidelijker, het is ook attent om buitenlandse bellers in hun eigen taal aan te spreken. Bekijk de tour of beluister:


Voicemail naar e-mail

Voicemail naar e-mail

Zodra je een voicemailbericht ontvangt, wordt deze meteen naar je e-mailadres gestuurd. In de e-mail zie je dan de naam van de afzender en de duur van het bericht, zodat je direct weet welke berichten belangrijker zijn dan andere. Voicemails beantwoorden en doorsturen kan vanuit je e-mail. Bekijk de tour.


Online voicemailbox

Online voicemailbox

Je voicemailberichten worden online in een voicemailbox voor je bewaard. Dat betekent dat je altijd toegang hebt tot je berichten, ook zonder telefoon. Je kunt eenvoudig berichten terugzoeken en downloaden. Ook kun je online al je persoonlijke en standaard begroetingen beheren en instellen. Bekijk de tour.


Mobiel beluisteren

Mobiel beluisteren

Met een smart-phone (zoals iPhone, Android-phone, BlackBerry) en mobiel Internet heb je altijd en overal toegang tot je e-mail en dus ook tot je voicemail. Beluisteren van berichten kan vanuit deze e-mail, maar mocht je liever willen bellen om te beluisteren, kan dat ook via 015-2400240. Bekijk de tour.


Berichten bewaren

Berichten bewaren

Je ontvangt wel eens een bericht dat je liever niet kwijtraakt, bijvoorbeeld van een dierbare of een zakelijke relatie. Vanuit je online voicemailbox kun je berichten downloaden, zodat je zelf de eigenaar bent van je berichten. Daarnaast bewaren we berichten tot 180 dagen. Bekijk de tour.

Waarom Greetinq?

Onbereikbaar zijn leidt vaak tot frustratie bij bellers. Jammer, want niemand kan 24x7 bereikbaar zijn. Aandacht geven aan je vrienden, familie en je zakenpartners is dan lastig. Gelukkig is het wél mogelijk, met persoonlijke begroetingen.

Alle voordelen

  • Meer aandacht geven aan je vrienden, familie en relaties.
  • Al je voicemailberichten in één overzicht.
  • Makkelijk prioriteiten stellen in het beluisteren van je voicemails.
  • Eenvoudig voicemails delen met collega's of vrienden.
  • Belangrijke of dierbare voicemails voor altijd bewaren.
  • Bellers uit andere landen gepast aanspreken in hun eigen taal.
  • Altijd toegang tot je berichten en gemiste oproepen via Internet.

Nieuw: Greetinq Company; 20 collega�s op 1 account

1 voicemailbox voor meerdere telefoons

Met het Greetinq Company abonnement maakt uw bedrijf (per 20 gebruikers) voor een vast bedrag per maand gebruik van Greetinq. Iedereen heeft zijn eigen persoonlijke begroetingen / landbegroetingen en voicemail-inbox. Meer weten?